Neohodnoceno

WLP925 High Pressure Lager Yeast

Used to ferment lager beer in one week. Ferment at room temperature; 17-20°C under 1.0 bar (14.7 PSI) until final gravity is obtained, generally in one week. Lager the beer at 2°C, 15 PSI, for 3 to 5 days to condition. Sulfur production is strong the first two days, then disappears by day five.

  • Amber Lager
  • American Lager
  • Dark Lager
  • Helles
  • Marzen
  • Pale Lager
  • Pilsner
  • Schwarzbier
  • Vienna Lager
Skladem (1 ks)
Kód: 975
Značka: Whitelabs
245 Kč 213,04 Kč bez DPH
Kategorie: Spodní kvašení
Hmotnost: 0.1 kg
Doporučené datum spotřeby: 29.08.2021

Stupeň prokvašení: 70-78%

Doporučená zákvasná teplota: 5-10°C

Sedimentace: střední

Alkoholová tolerance: střední až vysoká (17-20%)

Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.

white-labs