Neohodnoceno
WLP925 High Pressure Lager Yeast
Used to ferment lager beer in one week. Ferment at room temperature; 17-20°C under 1.0 bar (14.7 PSI) until final gravity is obtained, generally in one week. Lager the beer at 2°C, 15 PSI, for 3 to 5 days to condition. Sulfur production is strong the first two days, then disappears by day five.
- Amber Lager
- American Lager
- Dark Lager
- Helles
- Marzen
- Pale Lager
- Pilsner
- Schwarzbier
- Vienna Lager
Kategorie: | Spodní kvašení |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Doporučené datum spotřeby: | 29.08.2021 |
Stupeň prokvašení: 70-78%
Doporučená zákvasná teplota: 5-10°C
Sedimentace: střední
Alkoholová tolerance: střední až vysoká (17-20%)
Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.