WLP631 Appalachian Tart
This specialty blend of Kveik yeast and Lactobacillus sp. has been designed to create a unique co-ferment of yeast and bacteria resulting in a mildly fruity and tart beer. Fermenting with both yeast and bacteria at the same time provides a faster and cleaner souring profile. This blend is ideal for beer styles like Berliner weisse, gose, or experimental beers. When fermented at 80°F (27°C) or higher, fermentation can be completed within 72 hours.
Kategorie: | Kvasinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Doporučené datum spotřeby: | 14.12.2021 |
Položka byla vyprodána… |
Stupeň prokvašení: 75-80%
Doporučená zákvasná teplota: 26-26.6°C
Sedimentace: střední
Alkoholová tolerance: střední (5-10%)
Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.