Neohodnoceno

WLP631 Appalachian Tart

This specialty blend of Kveik yeast and Lactobacillus sp. has been designed to create a unique co-ferment of yeast and bacteria resulting in a mildly fruity and tart beer. Fermenting with both yeast and bacteria at the same time provides a faster and cleaner souring profile. This blend is ideal for beer styles like Berliner weisse, gose, or experimental beers. When fermented at 80°F (27°C) or higher, fermentation can be completed within 72 hours.

Skladem (5 ks)
Kód: 969
Značka: Whitelabs
245 Kč 213,04 Kč bez DPH
Kategorie: Kvasinky
Hmotnost: 0.1 kg
Doporučené datum spotřeby: 25.05.2021

Stupeň prokvašení: 75-80%

Doporučená zákvasná teplota: 26-26.6°C

Sedimentace: střední

Alkoholová tolerance: střední (5-10%)

Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.

white-labs