1 hodnocení
WLP672 Lactobacillus Brevis
Jedná se o zašpičatělý typ bakterií Lactobacillus, které se používají pro okyselování piv pomocí tradiční techniky nebo přidání přímo do kotle. Tento kmen obvykle vytváří více kyseliny mléčné než kmeny typu WLP677 Lactobacillus delbrueckii, proto jsou ideální pro přidání do jakéhokoliv způsobu výroby kyselých piv.
Kategorie: | Kvasinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Doporučené datum spotřeby: | 26.07.2021 |
Stupeň prokvašení: N/A
Doporučená zákvasná teplota: Různá
Sedimentace: N/A
Alkoholová tolerance: Různá
Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.