1 hodnocení

WLP672 Lactobacillus Brevis

Jedná se o zašpičatělý typ bakterií Lactobacillus, které se používají pro okyselování piv pomocí tradiční techniky nebo přidání přímo do kotle. Tento kmen obvykle vytváří více kyseliny mléčné než kmeny typu WLP677 Lactobacillus delbrueckii, proto jsou ideální pro přidání do jakéhokoliv způsobu výroby kyselých piv.

Skladem (5 ks)
Kód: 506
Značka: Whitelabs
245 Kč 213,04 Kč bez DPH
Kategorie: Kvasinky
Hmotnost: 0.1 kg
Doporučené datum spotřeby: 14.06.2022

Stupeň prokvašení: N/A

Doporučená zákvasná teplota: Různá

Sedimentace: N/A

Alkoholová tolerance: Různá

Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.

white-labs

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení