1 hodnocení

WLP672 Lactobacillus Brevis

Jedná se o zašpičatělý typ bakterií Lactobacillus, které se používají pro okyselování piv pomocí tradiční techniky nebo přidání přímo do kotle. Tento kmen obvykle vytváří více kyseliny mléčné než kmeny typu WLP677 Lactobacillus delbrueckii, proto jsou ideální pro přidání do jakéhokoliv způsobu výroby kyselých piv.

Položka byla vyprodána…
Na dotaz
Kód: 506
Značka: Whitelabs
245 Kč –80 % 50 Kč 43,48 Kč bez DPH
Kategorie: Kvasinky
Hmotnost: 0.1 kg
Doporučené datum spotřeby: 01.10.2021
Položka byla vyprodána…
WhatsApp Image 2020 03 25 at 16.38.35
245 Kč –80 %

Stupeň prokvašení: N/A

Doporučená zákvasná teplota: Různá

Sedimentace: N/A

Alkoholová tolerance: Různá

Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.

white-labs