Neohodnoceno

WLP653 Brettanomyces Lambicus

Tyto kvasinky produkují v pivu velmi intezivní tóny typické pro Brettanomyces  — zpocené koňské sedlo, kouř, koření. Jak již název napovídá, jedná se o kmen, který se nachází ve většíně piv belgických stylů jako Lambic, Vlámský červený ale, nebo Brown ale.  

Doporučené datum spotřeby do: 29.10.2020

Skladem (2 ks)
Kód: 606
Značka: Whitelabs
245 Kč 213,04 Kč bez DPH
Kategorie: Kvasinky
Hmotnost: 0.1 kg
? Doporučené datum spotřeby: 29.10.2020

Stupeň prokvašení: 70-85%

Doporučená zákvasná teplota: 30°C

Sedimentace: nízká

Alkoholová tolerance: středněvysoká (8-12%)

 

 

Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.

white-labs