3 hodnocení

WLP653 Brettanomyces Lambicus

Tyto kvasinky produkují v pivu velmi intezivní tóny typické pro Brettanomyces  — zpocené koňské sedlo, kouř, koření. Jak již název napovídá, jedná se o kmen, který se nachází ve většíně piv belgických stylů jako Lambic, Vlámský červený ale, nebo Brown ale.  

 

Skladem (2 ks)
Kód: 606
Značka: Whitelabs
245 Kč –80 % 50 Kč 43,48 Kč bez DPH
Kategorie: Kvasinky
Hmotnost: 0.1 kg
? Doporučené datum spotřeby: 17.05.2022
WhatsApp Image 2020 11 13 at 15.40.38
245 Kč –80 %

Stupeň prokvašení: 70-85%

Doporučená zákvasná teplota: 30°C

Sedimentace: nízká

Alkoholová tolerance: středněvysoká (8-12%)

 

 

Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.

white-labs

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení