WLP650 Brettanomyces Bruxellensis
Klasický kmen kvasnic Brettanomyces, který se používá při sekundárním kvašení belgických piv. Vytváří nízký až středně intenzivní zemitý charakter ve výsledném pivu.
Kategorie: | Kvasinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Doporučené datum spotřeby: | 18.03.2022 |
Položka byla vyprodána… |
Stupeň prokvašení: 85%+
Doporučená zákvasná teplota: 30°C+
Sedimentace: nízká
Alkoholová tolerance: střední až vysoká (8-12%)
Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.