WLP630 Berliner Weisse Blend
Směs německých pšeničných kvasnic a bakterií Lactobacillus , které dohromady vytvářejí nakyslý charakter a velkou pitelnost. Tomuto kmeni trvá několik měsíců, než vytvoří v pivu nakyslý charakter, proto je perfektní pro výrobu piv typu Berliner Weisse.
Kategorie: | Kvasinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Doporučené datum spotřeby: | 23.06.2022 |
Stupeň prokvašení: 73-80%
Doporučená zákvasná teplota: 20-22°C
Sedimentace: střední
Alkoholová tolerance: střední (5-10%)
Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.