Neohodnoceno

WLN4100-HB

WLN 4100 ULTRA-FERM je tekutá vysoce koncentrovaná amyloglukosidáza, která se využívá hlavně pro výrobu BRUT IPA. 

1) Urychluje zcukření 
2) Pomáhá zcukřit nesladované obiloviny
3) Zásadně zvyšuje míru prokvašení.

Skladem (> 5 ks)
Kód: 446
Značka: Whitelabs
130 Kč 113,04 Kč bez DPH
Kategorie: Kvasinky
Hmotnost: 0.1 kg
Doporučené datum spotřeby: 13.1.2021

Jedná se enzym původem ze kmene Aspergillus niger. Jeho největší využití se našlo v pivech stylu BRUT IPA, kde je nutné vysoké prokvašení pro docílení suchého profilu. Za pomoci tohoto enzymu se rozbijí i složitější cukry, čímž docílíme hlubšího prokvašení

Použití: 

  • Doporučené dávkování je jedno balení 10ml na 20l mladiny.
  • Přidává se při vystírce. Optimální PH je mezi 3.5 až 5.5.
  • Pro dosažení nejlepších účinků by teplota neměla překročit 60°C. Tento enzym je kompletně zneškodněn ponecháním 10min při teplotě 85°C.

Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.

white-labs