WLN4000-HB
Velmi kvalitní čiřidlo a stabilizátor:
1) Eliminuje studený zákal a zvyšuje životnost piva.
2) Vysoce snižuje obsah lepku a to především v pivech vyrobených z ječmenných a pšeničných sladů
Skladovat při teplotě 20-26 stupně Celsia.
Kategorie: | Kvasinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Doporučené datum spotřeby: | 22.04.2024 |
Tento enzym pomáhá rozbít polypeptidy, které v pivu zanechávají studený zákal. Je dokázáno, že tento produkt nijak neupravuje další parametry v pivu jako chuť, aroma, apod. Jeho velkou předností je také radikální snížení obsahu lepku, jehož obsah se výsledném pivu je nižší než 20ppm, což je podle mezinárodních směrnic uznáváno jako Bezlepkové.
Použití:
Přidává se jednoduše společně s kvasinkami.
Specifikace v AJ ke stažení ZDE
Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.