Neohodnoceno

WLN4000-HB

Velmi kvalitní čiřidlo a stabilizátor:

1) Eliminuje studený zákal a zvyšuje životnost piva. 
2) Vysoce snižuje obsah lepku a to především v pivech vyrobených z ječmenných a pšeničných sladů

Skladovat při teplotě 20-26 stupně Celsia.

Skladem (> 5 ks)
Kód: 449
Značka: Whitelabs
135 Kč 117,39 Kč bez DPH
Kategorie: Kvasinky
Hmotnost: 0.1 kg
Doporučené datum spotřeby: 05.01.2021

Tento enzym pomáhá rozbít polypeptidy, které v pivu zanechávají studený zákal. Je dokázáno, že tento produkt nijak neupravuje další parametry v pivu jako chuť, aroma, apod. Jeho velkou předností je také radikální snížení obsahu lepku, jehož obsah se výsledném pivu je nižší než 20ppm, což je podle mezinárodních směrnic uznáváno jako Bezlepkové

Použití:

Přidává se jednoduše společně s kvasinkami. 

Specifikace v AJ ke stažení ZDE

 

Firma Whitelabs pochází původem z Kalifornie a jedná se v současné době o jednu z největších firem na trhu pivovarských kvasinek. Jejich laboratoř vyrábí více než 100 kmenů kvasinek z celého světa a to vždy pouze v tekuté formě. Tímto způsobem zajišťujě cílovému zákazníkovi vždy tu nejlepší kvalitu.

white-labs