Divoké kvašení

WLP630 Berliner Weisse Blend
213,04 Kč bez DPH
245 Kč

Směs německých pšeničných kvasnic a bakterií Lactobacillus , které dohromady vytvářejí nakyslý charakter a velkou pitelnost. Tomuto kmeni trvá několik měsíců, než vytvoří v pivu...

Kód: 2
WLP631
213,04 Kč bez DPH
245 Kč

This specialty blend of Kveik yeast and Lactobacillus sp. has been designed to create a unique co-ferment of yeast and bacteria resulting in a mildly fruity and tart...

Kód: 969
WLP644 Saccharomyces Bruxellensis Trois
213,04 Kč bez DPH
245 Kč

Belgický kmen kvasnic tradičně používaný pro spontánně kvašená piva. V pivu vytváří lehce trpkou chuť s tóny manga a ananasu.

Kód: 4
WLP648 Brettanomyces bruxellensis Trois Vrai
213,04 Kč bez DPH
245 Kč

Jedná se o pravý a původní kmen Brettanomyces bruxellensis Trois. Vytváří velmi silný,komplexní kyselý charakter s hruškovým aroma.

Kód: 443
WLP655 Sour Mix1
213,04 Kč bez DPH
245 Kč

Jedinečný mix kvasnic Brettanomyces a Saccharomyces s bakteriemi Lactobacillus a Pediococcus. Perfektní pro napodobení tradičního spontánního způsobu kvašení.

Kód: 3
WhatsApp Image 2020 03 25 at 16.28.11
213,04 Kč bez DPH
245 Kč

Skvěle se hodí při výrobě kyselých piv. Tento kmen bakterie cocci je známý pro svou okyselovací schoponost tím, že produkuje kyselinu mléčnou. Zároveň vytváři v pivu poměrně...

Kód: 637
WLP665 Flemish Ale Blend
213,04 Kč bez DPH
245 Kč

Mix kultur kvasinek, který se využíva pro výrobu piv klasických pro belgický region Západní Vlámsko. Jeho složení se skládá z kmenů kvasinek Saccharomyces...

Kód: 1
WLP670 Farmhouse Blend
213,04 Kč bez DPH
245 Kč

Insiprován americkými sládky, vařícími polo-tradiční belgické styly ale. Tato směs vytváří komplexní chuťový profil se střední úrovní kyselosti. Jeho složení se skládá z...

Kód: 23
WLP693
Novinka Tip
213,04 Kč bez DPH
245 Kč

Style performance is a listing of styles made with WLP693 Lactobacillus plantarum.

Kód: 972
9 položek celkem